over mij ...

Graag zou ik me willen voorstellen:

Ik ben Barbara, moeder van 1 dochter en woon samen met mijn hondjes 
(2 mopsen ;-)) in het mooie Huissen bij Arnhem.

Zoals zovelen ben ik als hobbyfotograaf begonnen. Na mijn basisopleiding aan de fotovakschool en heel veel cursussen en trainingen verder, besloten verder te gaan als bruidsfotograaf.
Dit is wat ik het allerliefste doe,
naast boudoir en loveshoots natuurlijk.

Jaja, nu komt de eeuwige romanticus in mij naar boven.

Ik hoop natuurlijk dat ik deze mooie dag met jullie mag delen maar dat kan natuurlijk alleen als mijn stijl jullie aanspreekt.
Begrijp als geen ander dat dit de mooiste dag uit jullie leven moet zijn. Dus natuurlijk moeten de foto’s super mooi zijn!

Daar ben je trots op, dat wil je aan iedereen laten zien.

Het grootste compliment dat ik mag ontvangen van bruidsparen is dat ze lekker zichzelf konden zijn en absoluut niet het gevoel hadden dat ze verplicht foto’s moesten maken.

In een van mijn cursussen “moment design” heb ik geleerd om vooral ongedwongen en heerlijk spontane foto’s te mogen/kunnen maken.

Mijn motto is :  without any pressure, just having fun !!!

Dus kortom zoek je iemand die inventief, creatief, punctueel, eerlijk, betrouwbaar, vol energie, enthousiasme en out of the box kan denken? Dan ben ik de fotograaf die je zoekt !!!

Mag ik je heel hartelijk danken voor het bezoeken van mijn website en mocht je interesse hebben aarzel dan niet en vraag
vrijblijvend om meer informatie. 

#barbarazweers #weddingphotographer #trouwfotografie #bruidsfotograaf #instawedding #bride #groom #wedding #trouwen2019 #trouwfotograaf #bruidsfotograaf #trouwen2020 #instawedding #destinationwedding #weddingphotography #veil #weddingveil #sayyestothedress #yesido #awardwinningphotographer #bridetobe
Barbara Zweers
Fotograaf